گفتاردرمانی، اختلالات را که مربوط به زبان و ارتباطات در افراد هست را درمان میکند. گفتاردرمانی کودکان اوتیسم میتواند به افراد مبتلا به اوتیسم کمک کند تا ارتباط کلامی، غیرکلامی و اجتماعی خود را بهبود بخشند، یکی از اختلالات اصلی کودکان اوتیسم، ارتباط است.
گفتاردرمانگران با استفاده از روشهای گفتاردرمانی، میتواند به کودکان اوتیسم کمک کنند تا توانایی لازم برای برقراری ارتباط را کسب کنند. گفتاردرمانی بخش مهمی از درمان بچههای اوتیسم است. گفتار میتواند طیف گستردهای از مشکلات ارتباطی را برای افراد دارای اوتیسم برطرف کند.
اوتیسم یک ناتوانی رشدی است که معمولاً قبل از سن ۳ سالگی ظاهر میشود. معمولا پسرها ۵ برابر دختران در معرض ابتلا به اوتیسم قرار دارند.اختلال طیف اوتیسم یا ASD ، ممکن است با طیف گستردهای از صفات مرتبط باشد.که شامل:
یکی از مهمترین اختلالات کودکان اوتیسم ارتباط است که باعث ایجاد اختلالات کلامی و اجتماعی نیز میشود.کودکان مبتلا به اوتیسم در حوزه کلام، اختلالات متنوعی دارند برخی از کودکان اوتیسم فاقد کلاماند برخی دارای کلام هستند اما گفتار واضحی ندارند و….
گفتاردرمانگر با ارزیابی بچه اوتیسمی، نوع اختلال او را در طی جلسات ارزیابی و شناسایی میکند و متناسب با نوع اختلال گفتاری کودک اوتیسم، برنامههای گفتاردرمانی را طراحی میکند.
شما میتوانید برای دریافت مشاوره کاملا رایگان (بدون پرادخت هزینه) در مورد خدمات گفتاردرمانی و کاردرمانی و یا ارائه هرگونه دغدغه، نظر یا پیشنهاد از طریق راههای ارتباطی۰۹۰۵۴۱۴۶۹۱۱ با ما تماس بگیرید!
کودکان اوتیسم، با حضور در جلسات گفتاردرمانی میتوانند مهارتهای لازم برای برقراری ارتباط موثر را کسب کنند تا از این طریق بتوانند توانمندیها و نیازهای خود را بروز دهند و اطرافیان از جمله خانواده میتواند با دغدغه کمتری با کودکان اوتیسم خود ارتباط برقرار کنند. نمونههایی از مهارتهایی که ممکن است گفتاردرمانگر روی آن کار کند عبارتند از:
اگر به دنبال نتایج خوب برای کودک اوتیسم خود هستید حتما با گفتاردرمانگر فرزند خود همراهی لازم را داشته باشید در ضمن در انتخاب گفتاردرمانگر که گام مهم در درمان مشکلات ارتباطی کودکان اوتیسم است دقت لازم را داشته باشید. حضور متخصص دلسوز راه طولانی و سخت گفتاردرمانی را برای خانواده کودکان اوتیسم دلچسبتر میکند و میتوانند با حداقل دغدغه این مسیر را طی کنند.
مشکلات و اختلالات گفتار و زبان و درمان آنها موضوعی است که ذهن بسیاری از خانوادهها را به خود مشغول کرده است. نکته مهم برای درمان و رفع مشکلات و اختلالات گفتار و زبان تدریجی و زمانبر بودن است. مسلما بدون صرف زمان و انجام تمرینات، نمیتوان به بهبود و پیشرفت افراد دارای اختلال گفتار و زبان امیدوار بود.
لازم است تاکید کنیم، یادگیری گفتار و زبان فرایندی طولانی است و یک شبه کسی دارای گفتار و زبان نمیشود، پس نمیتوان یک شبه هم اختلال گفتار و زبان را درمان کرد.
بعد از مراجعه کودکان دارای اختلال گفتار و زبان به کلینیک گفتار درمانی و انجام معاینات و ارزیابی، روند درمان آغاز میشود،در ادامه با بهبود نسبی برخی علایم، والدین احساس میکنند، میتوانند بدون ادامه جلسات گفتار درمانی و نظارت گفتار درمان، خودسرانه ادامه درمان را در منزل انجام دهند.
والدین کودکان دارای اختلال گفتار و زبان توجه داشته باشند، عدم ادامه روند درمان و بیتوجهی به مشاورهها و نظارت آسیب شناس گفتار و زبان، قطعا نتایج مطلوبی در پی ندارد. این باور نادرست برخی والدین باید اصلاح شود.
فرآیند رشد گفتار و زبان در برنامه درمانی کودکان دارای اختلال توسط آسیبشناس گفتار و زبان مد نظر قرار میگیرد و بر این اساس آموزشهای لازم به کودکان در جلسات گفتار درمانی ارائه میشود.
ما در خانواده توانمند تلاش میکنیم تا کودکان با نیازهای ویژه به همراه خانوادهشان از کلیه خدمات آموزشی، درمانی، مهارتی و محصولات (لوازم توانبخشی، اسباببازی، کتاب، صنایع دستی و…) متناسب با نیازهای خود بدون هرگونه محدودیت زمانی و مکانی از خدمات گفته شده بهرهمند شوند.
جهت ثبت خدمات و محصولات خود در سایت؛ شما عزیزان میتوانید فرم “همکاری” را پر کنید تا تیم خانواده توانمند در اسرع وقت جهت هماهنگی لازم با شما تماس بگیرند.
شما میتوانید برای دریافت مشاوره کاملا رایگان (بدون پرادخت هزینه) در مورد خدمات گفتاردرمانی و کاردرمانی و یا ارائه هرگونه دغدغه، نظر یا پیشنهاد از طریق راههای ارتباطی۰۹۰۵۴۱۴۶۹۱۱ با ما تماس بگیرید!
سبد خرید شما در حال حاضر خالی است.