کاردرمانی کودکان کم شنوا( قسمت دوم روایت مادرانه)
03/10/1401سوالات مادرانه انگیزه نوشتن کتاب کودکان کم شنوا( قسمت چهارم روایت مادرانه)
03/10/1401
موضوع این پادکست روایت مادرانه درباره سمعک کودکان کم شنوا می باشد. اکثریت فکر می کنند معلولیت شنوایی معلولیت کم دردسری هست در حالی که این طور نیست. برای یه مادر بعد از زایمان خیلی سخته متوجه بشه بچه اش کم شنواست!!!
اگر والدین کودکان کم شنوا به درستی مشکل کودک دلبندشان را نپذیرند نمی توانند به درستی ایفای نقش بکنند. معمولا والدین در روزهای اول به دنیا آمدن نوزادشان متوجه اختلال شنوایی او می شوند. کادر بیمارستان بعد از تولد نوزادان تست شنوایی از آنان می گیرند تا متوجه عملکرد گوش شوند.
اکثر کودکان تازه به دنیا آمده شنوایی نرمالی دارند. اما طبق آمار از هر هزار کودک سه کودک مبتلا به مشکل شنوایی به دنیا می آید. شنوایی سنجی کودکان یا غربالگری شنوایی نوزادان موقع تولد ضرورت ویژهای دارد. تشخیص مشکلات شنوایی نوزادان مانع بروز عوارض شدیدتر می شود.
هدف از انجام شنوایی سنجی کودکان (شنوایی سنجی نوزادان) تشخیص کامل مشکل شنوایی تا ۳ ماهگی و در صورت لزوم تجویز سمعک و وسایل کمک شنوایی تا ۶ ماهگی که سن طلایی جهت زبان آموزی هست، می باشد. تمامی نوزادان و کودکان حین تولد بایستی شنوایی سنجی کودکان انجام دهند و در یک مرحله دیگر این تست تا ۳ ماهگی برای آنها تکرار شود.
خانم ریاضی در این پادکست خانواده توانمند تجربه خود را برای پذیرش سمعک فرزندش را با شما به اشتراک می گذارد. پذیرش سمعک برای کودک کم شنوایی دلربا روزهای اول کار آسانی نیست اما می توان آسانتر کرد. برای آشنایی با تجربه خانم ریاضی حتما پادکست را گوش کنید.
برای آشنایی با تجربه خانم ریاضی حتما پادکست های روایت مادرانه سایت خانواده توانمند را گوش کنید. در پادکست های روایت مادرانه با کمک خانم ریاضی مامان سینا به دغدغه والدین کودکان کم شنوا می پردازیم. او درباره تاثیر کاردرمانگر سینا، هدیه ویژه برای مادران کودکان کم شنوا، ماجرای سمعک کودکان کم شنوا،کتاب مادرانه برای مادران کودکان کم شنوا صحبت می کند.
خدمات سایت خانواده توانمند
ما در خانواده توانمند تلاش میکنیم تا کودکان با نیازهای ویژه از کلیه خدمات آموزشی، درمانی، مهارتی و محصولات (لوازم توانبخشی، اسباببازی، کتاب،و…) متناسب با نیازهای خود بدون محدودیت زمانی و مکانی بهرهمند شوند.
در سایت خانواده توانمند و کانال آموزش کودکان استنثایی خانواده توانمند در تلگرام یا اینستاگرام، روبیکا نیز نحوه آموزش به کودکان عقب مانده ذهنی، کودکان اوتیسم، نابینا، ناشنوا، سندرم داون، کم توان ذهنی، بیش فعال را در قالب فیلم، پادکست و مقاله ارائه کرده ایم. تیم آموزشی خانواده توانمند در جهت تحقق عدالت آموزشی تمام محتوای آموزشی مورد نیاز کودکان بانیازهای ویژه و خانواده آنان را به طور رایگان به اشتراک می گذارد.
بنابراین اگر شما کودک با نیاز ویژهای رو میشناسد که دارد رنج میبرد. اما سرشار از استعدادها و توانمندهای خاص خودش هست خوشحال میشویم که خانواده توانمند رو بهشون معرفی کنید.
تا همه کودکان بانیازهای ویژه و خانواده آنان بدون محدودیت به محتوای کاربردی دسترسی داشته باشند. اگر شما خانواده کودک بانیازهای ویژه می شناسید حتما سایت خانواده توانمند را به او معرفی کنید تا از محتوا و خدمات مشاوره ای استفاده کند.