موضوع این مقاله درباره عوارض لکنت زبان کودکان است. لکنت در صورتی که درمان نشود زندگی کودک را در آینده و همین طور در دوران مدرسه، مهدکودک، پیش دبستانی و در دورهمی همسالان در پارک، بازی های گروهی تحت تاثیر قرار می دهد. کودک نمی تواند با اعتماد به نفس در محیط های اجتماعی حضور پیدا کند و همیشه با اضطراب زیاد دست و پنچه نرم می کند.
کودکان در مدرسه، مهد، پارک تجربیات مثبت و منفی بسیاری را تجربه می کنند. مدرسه مکانی است که کودک به صورت جدی، از نیاز به مورد پذیرش قرار گرفتن توسط همسالانش، آگاه می شود. حتی در سال های ابتدایی ورود به مدرسه، کودکان به تفاوت های یکدیگر از قبل بلندی و کوتاهی قد، رنگ مو، عینک داشتن، فرم گوش ها و امثال اینها، توجه می کنند و واکنش نشان می دهند.
کودکان دارای اختلال حرکتی و گفتاری در مدارس بیشتر در معرض چالش هستند. به طور مثال کودکان دارای لکنت که در بیان کلمات دچار سختی می شوند و برقراری ارتباط و پذیرفته شدن آنها توسط همسالان معمولا زمان بر است. در محیط مدرسه، کودک نه تنها باید با لکنت خود دست و پنچه نرم کند، بلکه دچار چالش با واکنش های همکلاسی ها و معلمان نیز می شود. در نتیجه روز به روز واکنش او نسبت به لکنت از قبیل رفتارهای اجتنابی و فراری، بیشتر می شود.
زبان یکی از مهمترین ابزارها برای بیان افکار انسان بوده و به عنوان یکی از عملکردهای عالی ذهن است. زبان و گفتار نقش مهمی در برقراری ارتباط دارد. در صورت بروز اختلال در زبان و گفتار مانند اختلال لکنت افراد در صورت عدم درمان چالش های بسیاری را در زندگی فردی و اجتماعی تجربه می کنند.
کودکان دارای لکنت در مدارس و محیط های اجتماعی خود معمولا با عوارض زیر رو به رو می شود:
در این مقاله از سایت خانواده توانمند عوارض لکنت زبان کودکان را بیان کردیم . کودکان دارای لکنت به مرور در صورت عدم درمان با چالش های بسیاری مواجه می شوند. برای کاهش چالش کودکان دارای لکنت والدین باید سختی مسیر گفتاردرمانی کودکان را بپذیرند تا مهارت کلامی کودک تقویت شود. در صورت درمان لکنت حتما برای کمک به کودک از مشاوران و روانشناسان استفاده کنید. در صورت نیاز به خدمات مشاوره ای می توانید از مشاوران سایت خانواده توانمند استفاده کنید. برای استفاده از خدمات مشاوره یا شماره 09054146911 تماس بگیرید.
ما در خانواده توانمند تلاش میکنیم تا کودکان با نیازهای ویژه از کلیه خدمات آموزشی، درمانی، مهارتی و محصولات (لوازم توانبخشی، اسباببازی، کتاب،و…) متناسب با نیازهای خود بدون محدودیت زمانی و مکانی بهرهمند شوند.
در سایت خانواده توانمند و کانال آموزش کودکان استنثایی خانواده توانمند در تلگرام یا اینستاگرام، روبیکا نیز نحوه آموزش به کودکان عقب مانده ذهنی، کودکان اوتیسم، نابینا، ناشنوا، سندرم داون، کم توان ذهنی، بیش فعال را در قالب فیلم، پادکست و مقاله ارائه کرده ایم. تیم آموزشی خانواده توانمند در جهت تحقق عدالت آموزشی تمام محتوای آموزشی مورد نیاز کودکان بانیازهای ویژه و خانواده آنان را به طور رایگان به اشتراک می گذارد.
بنابراین اگر شما کودک با نیاز ویژهای رو میشناسد که دارد رنج میبرد. اما سرشار از استعدادها و توانمندهای خاص خودش هست خوشحال میشویم که خانواده توانمند رو بهشون معرفی کنید.
خانواده توانمند سایتی است که تمام آموزش های تخصصی ساده و متناسب با فرزند شما را به صورت بازی در سایت و شبکه های اجتماعی اش قرار می دهد. شما در هر نقطه دنیا و با هر امکاناتی که دارید می توانید یک خانواده توانمند باشید