بلوغ در افراد اوتیسم
01/12/1400مهارت آموزی کودکان اوتیسم فاقد کلام
02/12/1400آگاهی جامعه از اوتیسم از چه راههای ممکنه؟
والدین برای معرفی اختلال اوتیسم چه کارهای می توانند انجام دهند؟
کمپین صدایم شو برای معرفی اوتیسم به اتمام رسید؟
سازمان های مانند بهزیستی و آموزش و پرورش چه نقشی در معرفی اختلال اوتیسم به جامعه دارند؟
سازمان های دولتی و خصوصی آیا عملکرد مناسبی درباره معرفی اوتیسم دارند؟
چگونه اختلال به جامعه معرفی کنیم تا به درستی شناخته شود؟
آیا در حین معرفی اختلال اوتیسم باید تنها به نقاط ضعف این کودکان اشاره کنیم؟
اگر سوالات بالا برای شما مطرح است حتما پادکست های خانواده توانمند را دنبال کنید.
تلاش های مادرانه برای آگاه سازی جامعه
خانم فراهی مامان آرین از فعالان حوزه اوتیسم می باشد. در شبکه اجتماعی اینستاگرام پیچی جهت معرفی درست اختلال اوتیسم دارند. برای معرفی اختلال اوتیسم ایشان از هر موقعیتی استفاده می کند. او در کنار مطالبه گری از سازمان های مختلف مانند بهزیستی، آموزش و پرورش، صدا و سیما فعالیت های مختلفی را با مادران یا به تنهای انجام می دهد.
کودکان اوتیسم مانند همه افراد جامعه دارای نقاط قوت و ضعف می باشند. در حین معرفی آنان باید به درستی عمل کرد تا دیگران گمان نکنند این کودکان سرتاسر نقص می باشند. اگر در معرفی کودکان اوتیسم، خانواده ها و سازمان ها به خوبی عمل کنند دیگران بهتر می توانند آنان را درک کنند و با آنان رفتار کنند.
برگزاری کمپین برای آگاهی جامعه از اوتیسم
آگاهی جامعه از اوتیسم نیاز به کمپین و برنامه های بلند مدت دارد. با برگزاری کمپین های متفاوت مانند آگاهی از استعدادها و مهارت های کودکان اوتیسم یا برگزاری مسابقات مختلف هنری، ورزشی مثل شنا می توان جامعه را با نقاط قوت کودکان اوتیسم آشنا کرد. در برگزاری کمپین ها و برنامه ریزی های باید نیازهای مختلف این کودکان را دید. اگر تنها به نقاط قوت آنان توجه کرد باعث ایجاد توقع اشتباه در جامعه می شود و اگر تنها به نقاط ضعف آنان توجه شود جامعه نگاه منفی و سربار به کودکان اوتیسم خواهد داشت.
خانم فراهی در این پادکست تجربه خود را با شما والدین به اشتراک می گذارد. تا هر والدی در هر جای کشور زندگی می کند متناسب با امکاناتی که دارد درباره کودک دلبندش آگاهسازی کند. آگاه سازی اگر توسط خانواده ها صورت بگیرد خیل عظیم جامعه می تواند با این اختلال آشنا شود.
البته این به معنا نیست که سازمان ها دست روی دست بگذارند!!! هر سازمانی باید متناسب با امکاناتی که دارد آگاه سازی درباره اوتیسم انجام دهد. اگر همکاری مناسبی میان خانواد ها و سازمان ها به دور از نمایش، تزویر و.. ایجاد شود می توان به معرفی درست اوتیسم در جامعه امیدوار بود.
خدمات سایت خانواده توانمند
ما در خانواده توانمند تلاش میکنیم تا کودکان با نیازهای ویژه از کلیه خدمات آموزشی، درمانی، مهارتی و محصولات (لوازم توانبخشی، اسباببازی، کتاب،و…) متناسب با نیازهای خود بدون محدودیت زمانی و مکانی بهرهمند شوند.
در سایت خانواده توانمند و کانال آموزش کودکان استنثایی خانواده توانمند در تلگرام یا اینستاگرام، روبیکا نیز نحوه آموزش به کودکان عقب مانده ذهنی، کودکان اوتیسم، نابینا، ناشنوا، سندرم داون، کم توان ذهنی، بیش فعال را در قالب فیلم، پادکست و مقاله ارائه کرده ایم. تیم آموزشی خانواده توانمند در جهت تحقق عدالت آموزشی تمام محتوای آموزشی مورد نیاز کودکان بانیازهای ویژه و خانواده آنان را به طور رایگان به اشتراک می گذارد.
بنابراین اگر شما کودک با نیاز ویژهای رو میشناسد که دارد رنج میبرد. اما سرشار از استعدادها و توانمندهای خاص خودش هست خوشحال میشویم که خانواده توانمند رو بهشون معرفی کنید.
خانواده توانمند سایتی است که تمام آموزش های تخصصی ساده و متناسب با فرزند شما را به صورت بازی در سایت و شبکه های اجتماعی اش قرار داده است و شما در هر نقطه دنیا و با هر امکاناتی که دارید می توانید یک خانواده توانمند باشید.