آموزش نشانه اُ با داداشی دُنیا
08/10/1403آموزش نشانه پ با پیاز
21/10/1403در این مقاله از سایت خانواده توانمند آموزش نشانه و را در قالب بازی و قصه گویی و نمایش به اشتراک می گذاریم
محتوای مقاله آموزش نشانه و
- آموزش نشانه و
- معرفی صدا و شکل نشانه و
- طرز نوشتن حرف و به صورت تحریری
- ترکیب و با صداها
- کاربرگ املا نشانه و
- کاربرگ خوانداری نشانه و
معرفی صدا و شکل نشانه و
برای آشنایی دانش آموزان با صدای نشانه و از بازی استفاده کنید. در بازی آموزش نشانه و چند کلمه می گوید به طور مثال:
بازی هم صدا
- وَرزش – توت – وَردَنه
- وَزغ- وزنه- سوت
از دانش آموزان بپرسید دو تا کلمه که صدای اول شان شبیه هم بود چیا بودند؟
بازی پیدا کن
هر کی زودتر تو دور و برش نشانه و را پیدا کرد ببینم کی نشانه و رو پیدا می کند؟
بچه ها با این بازی با صدای و آشنا می شوند. پس از این بازی از دانش آموزان بپرسید: فکر می کنید چطوری این صدا نوشته می شود؟
کلمات را روی وایت برد بنویسید. از دانش آموزان بخواهید شکل نشانه و را پیدا بکنند. بعد از پیدا کردن شکل نشانه و به آنها بگویید:
نشانه و که در کلمه وَرزِش است نوشتن او شبیه نشانه و در کلمه سوت اما صداهاشون با هم فرق دارد. روی نشانه و در کلمه ورزش علامت َ ِ ُ میتونه بشینه اما روی نشانه و در کلمه سوت هیچی نمیشنه چون صدا خودش صدا دارد.
ترکیب نشانه و با صداها
نشانه و را در جدول دوست قرار دهید تا دانش آموزان نشانه و را با صداها ترکیب کنند مانند:
وا – وَ – وو – ویـ – وی – وِ- وه – وُ
بعد از تمرین جدول دوستی و ترکیب نشانه و با اَ و یـ ی ِ اِ ُ از املا زیر استفاده کنید.
کاربرگ املا نشانه و
یکی از اشکالات دانش آموزان پایه اول این است که کلمات را تلفظ نمی کنند با کمک املا تصویری دانش آموز مجبور به تلفظ کلمه می شود. با تلفظ دانش آموز متوجه اختلال تلفظ او می شوید به طور مثال بعضی از دانش آموزان به کاموا می گویند کانوا
کاربرگ خوانداری و جمله سازی نشانه و
با استفاده از کاربرگ خوانداری سایت خانواده توانمند همزمان می توانید به دانش آموزان پایه اول املا بگویید. جمله سازی انجام دهند. نقاشی انجام دهند.
برای تقویت مهارت خوانداری دانش آموزان پایه اول از آنها بخواهید به طور مثال در خط دوم کلمه کاو را پیدا بکند. در خط سوم کلمه میوه و…..
خدمات سایت خانواده توانمند
ما در خانواده توانمند تلاش میکنیم تا کودکان با نیازهای ویژه از کلیه خدمات آموزشی، درمانی، مهارتی و محصولات (لوازم توانبخشی، اسباببازی، کتاب،و…) متناسب با نیازهای خود بدون محدودیت زمانی و مکانی بهرهمند شوند.
در سایت خانواده توانمند نحوه آموزش به کودکان کم توان ذهنی، کودکان اوتیسم، نابینا، ناشنوا، سندرم داون، کم توان ذهنی، بیش فعال را در قالب فیلم، پادکست و مقاله ارائه کرده ایم. تیم آموزشی خانواده توانمند در جهت تحقق عدالت آموزشی تمام محتوای آموزشی مورد نیاز کودکان بانیازهای ویژه و خانواده آنان را به طور رایگان به اشتراک می گذارد.
بنابراین اگر شما کودک با نیاز ویژهای رو میشناسد که دارد رنج میبرد. اما سرشار از استعدادها و توانمندهای خاص خودش هست خوشحال میشویم که خانواده توانمند رو بهشون معرفی کنید.
خانواده توانمند سایتی است که تمام آموزش های تخصصی ساده و متناسب با فرزند شما را به صورت بازی در سایت قرار می دهد. شما در هر نقطه دنیا و با هر امکاناتی که دارید می توانید یک خانواده توانمند باشید.